Dehidratuota lašiša 30%, ryžiai (20%), kukurūzai, kviečių produktai, gyvuliniai riebalai, lęšiai (5%), burokėlių minkštimas, alaus mielės, jukos ekstraktas, lašišų aliejus (1,5%), cikorijos ekstraktas (1%), dehidratuoti obuoliai. (0,2%), dehidratuotos morkos (0,15%), alyvuogių aliejus (0,13%), dehidratuoti pomidorai (0,12%), Althea officinalis (0,041%), Cynara scolimus hayek (0,037%), Rosmarinus officinalis (0,035%), Origanum vulgare (0,033%), Salvia officinalis (0,031%), česnako milteliai (0,03%), Equisetum arvense (0,028%).
Metabolizuojama energija: 3612 Kcal/kg
Analitiniai komponentai: Žali baltymai 25%, drėgmė 10%, pelenai 6%, aliejai ir riebalai 12%, žalia ląsteliena 3%, kalcis 1,1%, fosforas 0,8%.
Papildai kilogramui:
Vitaminas A: 23 000 TV, vitaminas D3: 1527 TV, vitamino E acetatas: 191 mg, vitaminas B2: 9,16 mg, vitaminas B6: 8 mg, vitaminas B1: 9,16 mg, cholino chloridas: 992 mg, jodas: 1,15 mg, D-pantoteno rūgštis: 15 mg, biotinas (vitaminas H): 0,76 mg, kalcis: 1,1 g, fosforas: 0,8 mg, vitaminas K3: 3,82 mg, vitaminas PP: 38 g, vitaminas B12: 0,054 mg, folio rūgštis: 1,53 g , Geležis: 30,5 mg, Manganas: 61 mg, Varis: 15,3 mg, Selenas: 0,15 mg, Cinkas: 45,8 mg.
Pagaminta Italijoje